Bemutatkozás

A Mini Világ Családi Bölcsőde Zugló csendes , családi házas övezetében , zöld környezetben , várja kis látogatóit. Alapelvünk, hogy a kis létszámú csoportban nyugodt, családias légkört, kiegyensúlyozott hátteret, önfeledt játékot biztosítsunk a gyermekek számára.

A családi bölcsődénk 1 – 3 éves kor között fogad gyermekeket.A jelentkezés folyamatos, a felvétel a jelentkezések sorrendjében történik. Előzetes telefonos egyeztetés után lehet minket meglátogatni, nagy szeretettel várunk minden kedves érdeklődő szülőt.

Célunk, meleg, barátságos légkörben, személyre szóló bánásmóddal járuljunk hozzá a gyermekek személyiségének kibontakozásához, tiszteletben tartva a családok egymástól eltérő értékrendjét, a gyermekek egyéniségét.  A kisgyermekek mindennapi tevékenysége során a szabad játék elsődlegességén túl, kiemelt fontosságúnak tartjuk a gyermekek önállóságra nevelését a beszéd és a mozgás fejlődésének elősegítését, a zene, a mondókák, versek szerepét, illetve kiemelten fontos a finommotorika fejlődésének elősegítése is, kézműves /kreatív tevékenységek lehetősége révén.

A tágas játszóudvar és a teraszok a levegőztetés színterei, ahol a különféle játékeszközök, csúszda, homokozó, élményszerzésre és tapasztalatgyűjtésre adnak alkalmat a bölcsődés kisgyermekek számára. Az udvaron ügyességet és mozgást fejlesztő játékok, nyári időszakban pancsolók, árnyékolók biztosítják a szabadtéri tevékenység lehetőségét. A játékkészletet folyamatosan bővítjük az igényeknek megfelelően.

 „A gyermekek úgy éreznek, ítélnek és cselekednek, miként azt azoknál látják, akiket szeretnek és becsülnek.”

Dr. Wlassics Gyula